Algemene Voorwaarden

Lees alstublieft het volgende zorgvuldig door:

Bij het gebruik van deze website ‘Cannabas.com’ en de eventuele aankoop van producten of diensten, gaat u automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bij het gebruik van deze website en het plaatsen van een bestelling bij Cannabas.com verklaart u dat u tenminste 18 jaar oud bent. Deze website, met al haar inhoud, is uitsluitend bestemd voor volwassenen.

Alle producten op onze website zijn legaal in Nederland. Wij kunnen geen enkele informatie verstrekken over de juridische status van een product in een ander land. U aanvaardt de verantwoordelijkheid om u zelf te informeren over uw lokale wetten, import en aangepaste regelgeving voor het bestellen en bevestigt dat de invoer naar het land van de bestelde producten legaal is. Door het plaatsen van een bestelling bij Cannabas.com gaat u akkoord met alle verantwoordelijkheden ten aanzien van de rechtmatigheid van de producten die aan u worden geleverd.

Cannabas.com beweert niet dat de informatie en producten op de website beschikbaar zijn, geschikt of legaal zijn buiten Nederland. Alle informatie die door Cannabas.com, via deze website, links naar of van andere websites of door haar medewerkers via de telefoon, e-mail of enige andere overdracht is puur voor educatieve en informatieve doeleinden. Dit mag nooit worden opgevat als een aanbeveling om een specifieke actie te ondernemen. Het gebruiken van de informatie voor illegale activiteiten is op eigen risico. Cannabas.com garandeert niet dat de informatie op de website up-to-date is en accuraat.

U als klant neemt zelf volledige verantwoordelijkheid voor persoonlijk letsel, schade, strafmaatregelen, gederfde winst of inkomsten, verlies van gebruik van het product of de apparatuur en eventuele verlies van eigendommen die kunnen voortvloeien uit de aankoop, het gebruik of misbruik van een product aangeschaft bij Cannabas.com. Cannabas.com, de eigenaar(s), vertegenwoordigers en medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de daden van haar klanten.

Cannabas.com zet niet aan tot het illegaal gebruik van onze producten. Wij raden u aan om een juridisch dienstverlener te raadplegen indien u twijfels heeft.

Onze producten hebben geen medische waarde. De producten kunnen niet worden gebruikt als een geneesmiddel of als vervanging voor geneesmiddelen.

Alle illustraties zoals foto’s, ontwerp, tekst en logo’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Elk commercieel gebruik van deze inhoud is ten strengste verboden zonder schriftelijke toestemming van Cannabas.com.

Alle rechten voorbehouden.

Cannabas.com

BTW Nummer 186835772 B03