Garantie, klachtenregeling en retournering

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor de retourzending van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (binnen Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

GarantieNiet goed, geld terug garantie

Als het product niet goed is, of je bent niet tevreden, is ons streven om er altijd voor te zorgen dat je blij en tevreden wordt. Wij nemen liever een product terug, en sturen jou dan graag een vervangend product toe. Om deze redenen willen wij er gewoon altijd zijn voor onze klanten. Jij als klant komt dan sneller terug, want ook als het niet goed gaat dan horen we er juist voor jou te zijn.
Op deze manier weten we zeker dat jij het product krijgt wat je van Cannabas.com verwacht. Als we jouw vertrouwen hebben, zelfs als dingen niet zo glad verlopen als wij bedoeld hebben. Cannabas.com weet dat als jij een blije klant bent, dat jij ook ons ook graag aanmerkt bij andere familie, vrienden en collega’s. Ons doel is het hebben van blije klanten, want wij zijn ons zeer bewust van de kracht van blij zijn. Dat is dan ook de reden dat er een niet goed, geld terug garantie geldt. Zo kunt u het product uitproberen om te kijken of het voor u werkt.

Als het geleverde product niet voldoet aan de specificaties zoals op onze website vermeld, heeft u het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan, in overleg met u, of een vervangend product of het volledige bedrag inclusief verzendkosten en retourkosten terug.

Annuleren en/of retourneren van onze producten

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product/de producten met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Cannabas.com te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het PDF-bestand “herroepingsformulier” downloaden, compleet invullen, printen en ondertekenen en samen met de bestelde producten retourneren per post of u kunt het PDF-bestand via e-mail versturen aan: [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten na melding van ontvangst van de door u geretourneerde producten, mits deze in goede orde retour ontvangen is.

Retourneringsadres:
Cannabas.com
Elzentlaan 111
5611LK, Eindhoven

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact met de klantenservice opnemen via de manier hoe u dat fijn vind.

Klachtenregeling

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bedankt voor uw vertrouwen,

Team Cannabas.com